1350851131_img-c6af7e1e57b30cdfa74e06d11

Viikon mittainen minipaja on taasen takana. Tästä kerroin jo perjaintai-kirjoituksessa tuossa vähän alempana. Saimme soittimen valmiiksi eilen (kuvassa). Otin soittimen mukaani harjoitellakseni hiukan kotona, mutta kovin myöhään en viitsinyt sitä vinguttaa, sen verran mahtava ääni siinä oli. Aamulla minulla oli kurssi, joten en voinut silloinkaan harjoitella, joten… Yritys oli kova, mutta parin tunnin soittoharjoituksilla siitä ei tullut kyllä mitään. Pian hukkasin koko melodian, enkä enää tunnistanut itsekään, mitä soitin, niin nauruksihan se meni 8o)

Pyysin kaveriani kuvaamaan videolle esityksen, mutta hän ei ollut saanut kameraa käyntiin, pöh. Pitää kysyä, jos saisin jostain sen pätkän. Komea ääni siitä lähti, todella "rude", kuten pitikin.

Mitäpä muuta. Tilasin sunnuntaina netistä junaliput Kölniin, menen kavereita katsomaan kuukauden päästä. En ole muutenkaan koskaan käynyt Kölnissä, joten tutustun myös kaupunkiin. Olen vain viikonlopun, joten kaikkea en ehdi nähdä, mutta jotain varmasti. Tilaussysteemi netissä toimi ihan hyvin, mutta hassua oli, että liput pitää sitten joko hakea asemalta tai tilata kotiin kirjeenä. Kirjetoimitus oli ilmainen, joten tottahan toki otin sen. Tänään tuli jo liput postissa. Suomessa systeemi on kiva, kun sitä varsinaista lippua ei välttämättä edes tarvita, kunhan on varausnumero muistissa.