Viime yön nukuin huonosti. Varmaankin, koska kahta yötähän ei voi hyvin nukkua, se olisi ihan liian mukavaa. Tänään on kuitenkin vielä vapaapäivä ennen huomista koulunalkua. Kävin kaverin kanssa katsomassa netti- ja puhelinliittymiä, nyt ymmärsin jo paljon paremmin. Puhelinliittymä on jo tilauksessa, sim-kortti popsahtanee postiluukusta lähipäivinä. Nettiliittymän kansa voipi olla vähän toinen juttu, sillä pitäisi ensin saada puhelinliittymä, ja se kestää. Neljä viikkoa voi vierähtää, ennen kuin pääsen omaan nettiin. Sillä aikaa käyn varmaankin täällä nettipaikassa, jonka löysin korttelin päästä. Täällä on maksua vastaan käytössä verkko, eikä hinnat näyttäneet kovin pahoilta. Sain myös yhteyden omaan läppäriini, se helpottaa ihmeesti, kun ranskankielisen ja windows-merkkisen käyttöliittymän lisäksi näpyttimet olisi ranskalaisessa järjestyksessä, ei tämmöisestä vuodattamisesta tulisi mitään.

Kävin tänään myös hakemassa elämäni ensimmäisen shekkivihon. Ehdin jo pari shekkiä kirjoittaa, kun tilasin Vélib'-kaupunkifillaripalvelun, piti lähettää kirjeessä shekki vuosimaksusta ja shekki takuusummasta. Sitten pyöräilemään! Elän siinä toivossa, että en tarvitsisi lisäksi kuin kymmenen matkan lippuvihkoja, eli satunnaisia metromatkoja. Koulumatka on reilut kaksi kilometriä, joten sen nyt vaikka kävelee, mutta fillarilla toki kivempaa. Kypärän toin toki Suomesta, jotain suojeltavaa minulla kait pääkopassani on.

Lisään kuvia, kunhan saan aikaiseksi. Jotenkin vielä kaikki on hajallaan, varsinkin, kun ei ole nettiä kotona. Olen tosiaan nettiriippuvainen, eihän elämä suju mitenkään ilman!