No nyt he sitten vihdoin saapuivat. Lauantaiksi oli sovittu klo 11. Pyysin suomalais-italialaisen ystäväpariskunnan tänne minulle selän taakse ja käännösavuksi, ja olikin oikein hyvä, että olivat täällä. Tosin ilmeisesti edellisen vuokralaisen säikäyttämä vuokranantajapariskunta oli myös helpottunut nähdessään, että kämppä on kunnossa ja ihan oikeasti ovea ei ole potkittu hajalle... Ilmeisesti täällä on myös eduksi, jos on populaa ympärillä, eli ystäviä, ja huomasin huvittuneena vuokranantajapariskunnan miehen puhuvan tyynesti tämän asunnon asioista tämän ystäväpariskunnan miehelle. Heti helpottaa, kun saa jutella kuin mies miehelle ;o)

Noh, olimme sitten yksimielisiä ja hyväntuulisia ja asiatkin sujuivat. He maksoivat lukkolaskun kokonaisuudessaan ja sitten minäkin taivuin antamaan avaimen kopion heille; ehdotin tosin, että olisimme vieneet kopion vuokraustoimistoon, johon rouva vuokranantaja tiuskaisi miehelleen, että "mitä sen miehen tänne täytyisi päästä", ilmeisesti hän ei ollut oikein pitänyt välittäjästä... Heillä kuitenkin taisi olla ihan oikea huoli naapurin rakennustyömaasta, josta jo yksi reikä tuli seinään, että jos saavat aikaan vesivahingon tai jotain, ja minä sattuisin olemaan Suomessa. Nojoo.

Samalla hra vuokranantaja tarkisti kylppärin lampun, koska epäilin kosketushäiriötä, hän kiristi lampun ja jo toimii (itse en yletä, kun ei ole tikkaita). Tosin se sammui sitten samana iltana. Eli taas pimeätä.