Eilen, ihan vain syntymäpäivän kunniaksi, koneeni tilttasi oikein kunnolla. Ei nyt savu noussut, mutta se ei suostunut enää käynnistymään. Näytin sitä koulun nörttiveikoille, jotka eivät saaneet siitä mitään irti ja niin minun oli vietävä se huoltoon. Harmillista, sillä paitsi, että se tietää rahanmenoa, on nyt pärjättävä jonkin aikaa ilman konetta. Ensi viikon olen sitä paitsi Tukholmassa MEDes-seminaarissa, ja nyt siis ilman konetta. Sitten tuli mieleeni, että sen viikon pärjäilen varmaan ilmankin, mutta normaali kouluviikko olisi varmaan hankalampi.

Nytkin tulin tänne koululle lukemaan posteja ja tekemään muuta koneella, mutta hankalaahan tämä on, kun ei kotoa käsin voi mitään tehdä, ja kun täällä on nämä azerty-näppäimet, eikä ääkkösiä tietenkään suoraan näppäimen takana. Näin taas huomaa riippuvaisuutensa tietotekniikkaan.

Tällä erää en jaksa naputella pitempään, luulen, että seuraavan kerran palaan asiaan viikon kuluttua, kun olen kotiutunut Tukholmasta. Mukavaa ensi viikkoa kaikille!